POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

Tractament de dades: Per accedir als serveis de Lleonart és necessari que els usuaris proporcionin certes dades personals. És per això que Lleonart aplica la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades (LOPD) i totes les dades acumulades des de la nostra web s’incorporen a un fitxer registrat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Aquesta llei ens autoritza a conservar les seves dades amb unes finalitats molt concretes: ús de les mateixes en el lloc web, enviament d’informació de productes i serveis de la nostra empresa inclús a través de correu electrònic. També ens autoritza a poder tractar les dades relatives a l’activitat de navegació i compres de l’usuari (hàbits de consum i navegació), per ser tractats amb finalitats comercials per LLEONART S.L.

Lleonart.cat garantitza que les seves instal•lacions, sistemes i fitxers estan dotats d’un sistema de seguretat. Per tant, garantim la confidencialitat de les dades i la no cessió a tercers. Però Lleonart.cat revelarà a les autoritats públiques competents les Dades Personals i qualsevol altre informació que estigui al seu poder, que sigui requerida per les disposicions legals i reglamentàries.

L’usuari es compromet a proporcionar informació certa relacionada amb les seves dades personals i a mantenir-les actualitzades. Per tant Lleonart es reserva el dret a exclou-re dels serveis registrats a tots els usuaris que hagin facilitat dades falses.

L’acceptació de les condicions i la política de privacitat, lligada a tots els serveis de Lleonart, implica la teva autorització expressa a Lleonart per enviar informació comercial al teu domicili, telèfon mòbil i correu electrònic. Si desitjes anular aquesta autorització pots fer-ho fàcilment enviant un correu electrònic a info@lleonart.cat

Com a usuari pots exercir el dret a la rectificació o cancel•lació de les teves dades enviant un correu a info@lleonart.cat