PREGUNTES
FREQÜENTS

1. Què són els productes de cinquena gamma?

Són plats preparats elaborats de manera artesanal i refrigerats, disponibles per servir i consumir després d’un procés senzill de regeneració. Per a l’elaboració d’aquests productes utilitzem matèries primeres de màxima qualitat, seguint un procés de producció artesanal sense la intervenció de conservants ni altres additius.

2. A quin tipus de clients ens dirigim?

Lleonart Restaurant Food ens dirigim a clients de restauració i càterings, i botigues especialitzades en alimentació que serveixen menjars preparats (xarcuteries i pastisseries, entre d’altres). També comercialitzem els nostres productes a distribuïdors.

3. Què podem aportar al teu negoci?

La nostra proposta de valor se centra en facilitar i agilitzar les tasques de la cuina de qualsevol negoci de restauració, aportant productes de màxima qualitat. Així mateix, els productes de cinquena gamma són una òptima solució per al control d’estocs, minimitzar mermes i assolir les màximes garanties de seguretat alimentària.

4. Quins productes ofereix Lleonart Restaurant Food?

Oferim productes de cinquena gamma refrigerats propis de la cuina mediterrània i de mercat, elaborats amb les millors matèries primeres de màxima qualitat i de proximitat.

Així mateix estem oberts a la innovació, i la nostra capacitat productiva ens permet adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients i oferir-los altres productes que no tenim actualment al catàleg.

5. És possible demanar altres productes que no apareixen al catàleg?

Sí, és possible. Oferim una amplia varietat de productes de cinquena gamma de sis categories diferents, i també podem elaborar altres productes que no tenim al catàleg, segons les necessitats dels nostres clients.

6. Com s’elaboren els plats preparats de Lleonart Restaurant Food?
Cuinem de manera artesanal sense utilitzar conservants ni altres additius, seleccionant acuradament les millors matèries primeres i utilitzant productes de màxima qualitat i de proximitat. Disposem de 1.600m2 d’instal·lacions, equipats amb la millor maquinària, distribuïts en cuina calenta i cuina freda, que ens permeten mantenir i controlar la temperatura ambiental necessària per garantir la màxima seguretat alimentària durant tot el procés.
7. Què tenen de diferent els nostres productes?
Elaborem els nostres plats de manera artesanal utilitzant productes de màxima qualitat i de proximitat. A més, la vedella que utilitzem és de criança pròpia i certificada amb la Q de Qualitat Alimentària de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, a diferència d’altres proveïdors de productes de cinquena gamma, nosaltres envasem els nostres plats preparats en barquetes termosegellades d’atmosfera protectora, això ens permet garantir la seva conservació sense la intervenció de factors externs o tractaments tèrmics o químics, que pugin minvar la seva qualitat i les propietats organolèptiques del producte.

8. Quina data de caducitat tenen els productes?

Els productes tenen una data de caducitat d’entre 12 i 21 dies aproximadament, depenent del tipus de producte. Es conserven en barqueta termosegellada d’atmosfera protectora.